Få en Matchmaker - og kom tæt på erhvervslivet

I videoen her kan du møde Studiecenterets Matchmaker, der er klar til at hjælpe dig med at skabe et godt samarbejde med en af vores mange lokale virksomheder.

Projekt, speciale eller praktik?

Studiecenteret er ikke blot et studiemiljø, men også en indgang til det lokale erhvervsliv.
I samarbejde med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har alle studerende nemlig en "matchmaker" til rådighed. Matchmakeren hjælper dig med at finde en spændende praktikplads, et studiejob eller et projekt-/specialesamarbejde med en af vores mange lokale virksomheder.

Hvorfor vælge en matchmaker?

Det kan være svært at finde den rette virksomhed og dertil også at finde ud af, hvordan man kommer i dialog. Derfor stiller vi sparring til rådighed, så vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med virksomhederne i kommunen og opnå den ønskede relation for et fremtidigt samarbejde.

Vores MatchMaker kan hjælpe dig på vej til at skabe kontakt til en virksomhed, der efterspørger netop dine kompetencer. Udbyttet af denne relation kan blive stof til dit semesterprojekt, dit speciale eller din hovedopgave. Det kan måske også føre til en praktikplads - eller på sigt det job, der kan være med til at sparke din karriere i gang.

Kontakt os i dag - og lad os finde dit match

Susanne Trip Nielsen
MatchMaker

Mail: stn@rserhverv.dk

Tlf.: 21 18 47 45