Adgangskursus til ingeniøruddannelserne

 

Læs dit adgangskursus til ingeniøruddannelserne online, i samarbejde med Studiecenteret og Aarhus Universitet Herning.

 

Hvis du gerne vil uddanne dig til ingeniør, men mangler en adgangsgivende eksamen, så er adgangskursus et godt tilbud til dig. Adgangskursus tager 1 år og giver dig de nødvendige faglige forudsætninger for at begynde på en diplomingeniøruddannelse på Aarhus Universitet. Du kan læse både dit adgangskursus samt diplomingeniøruddannelsen i Elektronik eller Elektrisk Energiteknologi online, i samarbejde med Studiecenteret. 

 

Undervisningen

I tilknytning til adgangskursus i Herning udbydes adgangskurset som online uddannelse i Studiecenteret. Det betyder, at du kan følge undervisningen via computer, enten derhjemme eller i Studiecenteret. 
Alle studerende får forud for enhver undervisningssituation tilsendt videoklip, øvelsesoplæg samt en liste over relevant læsning til emnet. Efterfølgende gennemgås materialet i klassen.

Der er skemalagte timer hver dag, som du kan deltage i online. Du kan dog selv bestemme, om du vil deltage i undervisningen, mens denne afholdes, eller om du hellere vil se optagelserne om aftenen. Du råder altså over din tid med fuld fleksibilitet. Du skal dog forvente at bruge 40-50 timer på kurset om ugen i de uger, hvor der er undervisning.

Du skal deltage i et opstartsseminar på ca. 2 dage i Herning. Desuden skal du møde ind til fremmødeseminarer i enten Aarhus eller Herning ca. 1 gang om måneden, hvor du bl.a. skal lave øvelser i kemi og/eller fysik. Endelig skal du møde frem til eksamenerne, som primært foregår i Herning.

Bemærk: Der er mødepligt til introdagene

Læs mere om uddannelsen og optag på Aarhus Universitets hjemmeside her.