Jura på deltid

 

Uddannelsen er en betalingsuddannelse, der kan læses online.

 

Med en jurauddannelse på deltid får du et grundlæggende kendskab til juridiske metoder og centrale dele af retssystemet. Uddannelsen svarer til den treårige bacheloruddannelse i jura, men kan tages over 5 år på deltid. 

 

Om uddannelsen

 

Syddansk Universitet tilbyder som de eneste i landet, at jura på deltid kan læses online. Det betyder, at du kan følge undervisningen, selvom du er geografisk placeret andre steder i landet eller verden end i Odense, hvor uddannelsen ellers foregår.

Onlinestudiet er for alle, men muligheden henvender sig især til ansøgere, der gerne vil videreuddanne sig ved siden af deres arbejde, men som ikke har mulighed for at være fysisk på universitetet de ca. 15-20 lørdage om året, som deltidsstudiet ellers kræver.

Alle forelæsninger optages, og du kan se dem live eller downloade dem efterfølgende og se dem, når det passer dig. Der er altså tale om en fleksibel undervisningsform, hvor det er dig som studerende og ikke undervisningstidspunktet eller -stedet, der sættes i centrum.

Moderne teknik gør det ydermere muligt at deltage i gruppearbejde online samt stille spørgsmål til underviserne online. Desuden tilrettelægges diverse elektroniske læringsaktiviteter.

Du kan læse mere om uddannelsen på Syddansk Universitets hjemmeside her.