Administrationsbachelor

 

Læs den hybrid-baserede administrationsbachelor i Studiecenteret i samarbejde med VIA University College Aarhus.

 

Uddannelsen er for dig, der ønsker en samfundsfaglig uddannelse, der er tæt knyttet til praksis og som gerne vil læse hybridt. 
Du får kompetencer til at løse komplekse problemstillinger inden for forvaltningsområdet i kommuner, regioner og staten. Og du kommer til at bidrage til at gøre de politiske visioner til konkret virkelighed.

Om uddannelsen

Administrationsbacheloruddannelsen er bygget op omkring fire kerneområder:

  • Administration: Sagsbehandling og opgaveløsning
  • Borger og demokrati: Demokratiudvikling og borgerinvolvering
  • Politik og policy: Forberedelse, udmøntning og styring af politiske beslutninger
  • Kvalitet og innovation: Innovativ opgaveløsning

Uddannelsen består af 13 moduler. Modulerne har en varighed af 6-20 uger, og hvert modul afsluttes med en prøve. De seks første moduler er obligatoriske, mens du på 4. og 5. semester vælger efter interesse. Du har dermed mulighed for at sætte dit eget præg på din uddannelse, og dykke ned i faglige områder, som du interesserer dig særligt for.

Du kan få din praktik lokalt i Ringkøbing-Skjern, med løbende faglig sparring fra en af vores store offentlige arbejdspladser.

Hybrid undervisning

Undervisningen er tilrettelagt som hybridundervisning, der veksler mellem fysisk undervisning på Campus Aarhus og synkron online undervisning via en online platform.

Som hybridstuderende bliver du tilmeldt samme hold som de studerende på Campus Aarhus, hvor du deltager i den samme skemalagte undervisning 3-4 dage om ugen i tidsrummet 8.00-16.00.

Som hybridstuderende skal du møde fysisk frem og deltage i undervisningsaktiviteter på Campus Aarhus cirka 4-6 gange om måneden. Desuden skal du møde fysisk frem, når du skal deltage i forudsætningskrav, prøver og lignende.
Når du som hybridstuderende ikke skal møde fysisk frem på Campus Aarhus, deltager du synkront i den skemalagte undervisning via en online platform.

Som hybridstuderende skal du være opmærksom på, at det forventes at du indgår i gruppearbejde gennem hele studiet. En stor del af gruppearbejdet afvikles online.
Du skal ligeledes være opmærksom på, at det kræver større selvstændighed og struktur at være hybridstuderende end studerende på den ordinære uddannelse.

Du kan læse mere om administrationsbacheloruddannelsen her