Professionsbachelor i Skat

 

Uddan dig til Professionsbachelor i Skat i Studiecenteret, i samarbejde med VIA University College Herning.

 

Kunne du tænke dig at arbejde med jura, regnskab, revision og økonomi? Så kan du vælge at læse til Professionsbachelor i Skat hybridt og have din faste studieplads i Studiecenteret.

Om uddannelsen

Professionsbacheloruddannelsen i Skat tager 3,5 år, og er en uddannelse med en god blanding af teori og praksis. I de 3,5 år på studiet skal du igennem en række obligatoriske fag og flere valgfrie muligheder.
Skat er en ny uddannelse, der retter sig mod arbejde i skatteforvaltninger, i landbrugsrådgivninger og i private virksomheder, der har behov for skattefaglig viden. På uddannelsen får du kvalifikationer til blandt andet at kunne sikre rigtig beskatning og håndtere komplekse finansielle problemstillinger. 

 

Undervisningen

Undervisningen vil være tilrettelagt hybridt for langt de fleste undervisningsgange. Undervisningen foregår dermed som online undervisning, der synkront følger den fysiske undervisning på campus Herning ved hjælp af et "eagle eye" kamera.  Det betyder, at du som online-studerende også har mulighed for at stille spørgsmål i undervisningen og deltage under opgaveløsning og -gennemgang. Ca. en gang i måneden vil der være et fysisk indkald på campus Herning.

Uddannelsens studievejledere vil være til rådighed fysisk i Studiecentret minimum en gang i måneden. Derudover vil der alle hverdage være mulighed for at kontakte dem på telefon, mail eller at aftale en online-samtale.

Som Ringkøbing-Skjern-studerende (RSK-studerende) skal du forvente at indgå i meget gruppearbejde, som også kan foregå online.
Som RSK-studerende skal du desuden være opmærksom på, at det kræver stor selvstændighed og struktur at tage en uddannelse online.

Læs mere om uddannelsens opbygning, fag mv. på VIAs hjemmeside her.

 

Ønsker du at søge ind på uddannelsen?

Så er det vigtigt, at du er opmærksom på at ansøge på optagelse.dk under Professionsbachelor i skat i Herning. Hvis du bliver optaget på uddannelsen, bedes du umiddelbart herefter give besked til uddannelsens studievejledere på skat@via.dk om, at du ønsker at være RSK-studerende i Studiecentret i Ringkøbing-Skjern.
Derefter skal du her på www.studiecenter.dk anmode om en studieplads, så du bliver oprettet på vores brugerliste. Du kan følge linket her til vores tilmeldingsside.